051068071gggg

Advertisements

19142045_1489858407743986_1700062923_n19184259_1489858437743983_1652790073_n

razbliuto:

ruse.ndjenja që ke për një person që dikur e ke dashuruar por që tashmë nuk e dashuron më.Ajo që mbetet nga një dashuri qe dikur ka jetuar në shpirtin tënd por që tanimë nuk ka asnjë gjurmë.

19142336_1489858394410654_490232371_n19184140_1489858504410643_1821609169_n

Elysium:

greke.”vendbanimi i te bekuarve”. Fushat e Elysian janë koncepti i botës së përtejme sipas mitologjisë Greke.Vendi i pushimit të të vdekurve që janë bekuar nga perënditë.Ata qe kanë jetuar një jetë të drejtë dhe me mirësi ;që kurre nuk reshtën së luftuari perkrah te mirës dhe në nder të atyre më me pak fat dhe forcë.Vendi i qetesise dhe gezimit në përjetësi dhe më tej.