18516046_1456303407766153_416065609_n18471167_1456303241099503_615829571_n18492915_1456303214432839_1258568193_n18471388_1456303064432854_128622449_n

forelsket:

daneze.”te biesh ne dashuri”.Ndjenja euforike qe përjeton kur fillon të biesh ne dashuri.Ajo gjëndja e hareshme ku të gjitha shqisat janë të dedikuara në cdo detaj sado i vogël që përcjell burimi i dashurisë.Emocione që shpërndahen nëpër trup si pickime të vogla kunjash dhe gjilpërash.

 

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s