012011008komorebi:

japoneze.”perde dielli”,kjo fjalë paraqet bukurinë e rrezeve të diellit që bien përmes gjetheve dhe luleve të pemëve.Ndërprerja e rrezeve nga gjethet dhe lulet krijojnë nje bashkëveprim midis hijes dhe dritës.Ndjesia që përjeton kur drita që kalon permes këtyre pemëve te prek valë-valë fytyrën.

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s