010

ephemeral:

angleze.”jetë-shkurter,kalimtare”,koncepti i përkohëshmërisë.Shpjegon jeten e shkurter dhe kalimtare te gjerave.Siç mund të jetë jeta e një mize bari,zogu apo edhe për ndjesitë njerëzore që marrin kohë por mund të duken shumë jetë-shkurtër.Përshkruan përsosmërisht ndjesinë që ti përjeton kur kujton fëmijërinë dhe ndjen që ajo periudhë kohore ishte kaq “ephemeral”.

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s