18601383_1461685367227957_182957512_n18579356_1461685517227942_13516595_n18623191_1461685500561277_1448821679_n (1)18601623_1461685553894605_1817018661_n

kenopsia:

angleze.atmosfera e frikshme dhe rrënqethëse që rrethon një ambient zakonisht të mbushur plot me njerëz por që tanimë është bosh dhe e brakstisur.

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s