18685422_1466910000038827_1804379758_n18718542_1466909980038829_1385546582_n

Brevis ipsa vita est sed malis fit longior:

latinisht.”Jeta është e shkurtër por bëhet më e gjatë nga fatkeqësitë”.Jeta kalon sa hap e mbyll sytë por kur goditesh nga fatkeqësit dhe mjerimi ajo ngjan sa një përjetësi.

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s