18789008_1470353783027782_986191812_o18763435_1470354966360997_1485948912_n18789308_1470354289694398_1324494790_o

fuubutsushi:

japoneze.ndjenja,aroma,imazhe dhe gjëra që ndjellin kujtime për një stinë të caktuar.Nostalgjia që ndien në ajër dhe në shpirt ndaj ndërrimit të një stine.

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s