19206528_1489858461077314_1640576746_n19191113_1489858487743978_1429731936_n

Bellis perennis:

latine.”bukuri e përjetshme”.me prejardhje nga fjala latine Bellus, e bukur dhe Perennis e përjetshme.Kjo lule njihet gjithashtu si lulja e çiltersisë.

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s