19190838_1489858374410656_1398103051_n19198245_1489858354410658_1384318360_n

insouciant:
franceze.të jesh i/e lirë nga shqetësimet.Të tregosh një mungesë meraku përreth botës dhe njerëzve që të rrethojnë.Të jesh i/e shkujdesur,moskokçarës,mospërfillës.
Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s