rexhina 015rexhina 025rexhina 035rexhina 038rexhina 044rexhina 047

dil baagh baagh ho-gaya:

urdu.”Zemra ime u bë një kopsht”.është një shprehje që përdoret për të treguar një gëzim shumë të madh.Lumturi që të kaplon zemrën dhe duket sikur të bën të fluturosh.

 

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s