Rreth Nesh

024

Ky blog është një muze kujtimesh dhe katedrale literature.Çdo fotografi është e shoqëruar me një fjalë të rradhë dhe unike.Një blog që bashkon art dashësit dhe bibliofilët.

Cdo fjalë që shoqëron fotografitë kanë ardhur nga këto resurse:

Advertisements