18601383_1461685367227957_182957512_n18579356_1461685517227942_13516595_n18623191_1461685500561277_1448821679_n (1)18601623_1461685553894605_1817018661_n

kenopsia:

angleze.atmosfera e frikshme dhe rrënqethëse që rrethon një ambient zakonisht të mbushur plot me njerëz por që tanimë është bosh dhe e brakstisur.

18601249_1459863814076779_777078634_n18623052_1459863824076778_1890171481_n

tempus edax rerum:

latinisht.”kohë,makut i të gjitha gjërave”.Kjo frazë ka ardhur nga vepra e Ovid-it e quajtur Metamorfosis.Ajo thotë “Koha, gllabëruesi i të gjitha gjërave” -gjatë dhe përtej jetës.Ti që përpin çdo gjë që të vjen përpara pa treguar edhe mëshirën më të vogël.